До Дня захисників і захисниць України

Напередодні Дня захисників і захисниць України відбулися урочистості у військовій частині А4623 «А» у селі Семенівка!
У заході взяли участь радник голови Львівської районної ради Іван Мудрий, голова Львівської районної державної адміністрації Христина Замула, голова Пустомитівської міської ради Олег Серняк, депутат Львівської обласної ради Роман Филипів, командир в/ч, підполковник Михайло Мироненко, особовий склад військової частини та запрошені гості.
З музичним привітанням також виступили учні Семенівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Пустомитівської міської ради.
 
*День захисників і захисниць України – святкується щорічно 14 жовтня, водночас з Покровою Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва. Свято започатковано з 2014 року, проте свою теперішню назву отримало у 2021 році, коли Верховна Рада перейменувала День захисника України, ухваливши відповідні зміни в закон, обумовивши це «гендерно-збалансованому висвітленню ролі військовослужбовців обох статей на військовій службі та належному вшануванню жінок та чоловіків – захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу на рівні державного свята».
 
Шановні захисники України, дякуємо Вам і вітаємо всіх з Днем захисників і захисниць України. Бажаємо усім вам незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення усіх ваших мрій і побажань!