10-ТА ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ЛЬВІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ!

Сьогодні, 18 лютого 2022 року, відбулася 10-та позачергова сесія Львівської районної ради, за участі голови районної ради Андрій Сулим та голови Львівської районної державної адміністрації Христина Замула, яка входить до складу президії Львівської районної ради.
 
У роботі сесії брали участь заступник голови районної державної адміністрації – Андрій Ковальський; відповідальний за організацію сил територіальної оборони Львівського району, командир військової частини А7074 майор Олександр Кошель, начальник Львівського районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області Олег Горохівський; керівники cтруктурних підрозділів Львівської районної держадміністрації.
 
10-а позачергова сесія скликана у зв’язку з необхідністю невідкладного виділення коштів з районного бюджету на батальйон територіальної оборони (військова частина А7074), який дислокується в районі територіальної оборони (Львівському районі). У Львівську районну раду надійшов проект відповідної цільової програми, яка розглядалася на сьогоднішньому засіданні.
 
✔️Депутати одноголосно підтримали фінансування Програми в повному обсязі − в сумі 500 тис. грн.